De (Midzomer)Nach vaan 't Hart - zaterdag 18 juni 2022!

Wat kijken wij hier naar uit!

 

Stel je eens voor......

 

Het is bijna de langste dag van het jaar. Zaterdag 18 juni 2022. Maastricht in al haar glorie. Het zonnetje schijnt nog enthousiast. De winkels sluiten hun deuren, dit keer niet vanwege corona, maar gewoon omdat het 17.00 uur is.

Bij Dans- en partycentrum Bernaards druppelen mensen binnen. Steeds meer. Binnen begroeten en omhelzen ze elkaar. ‘lang niet gezien, hoe gaat het ermee?’. Op de achtergrond verhoogt fijne muziek de sfeer. Om 17.30 uur verzamelt de groep zich buiten. 

De optocht komt in beweging, uitgeleide gedaan door de opzwepende klanken van Sambaband Amistura en vergezeld door door John Eijssen met 't Leech vaan Mestreech en Math Hardy, d'n Ingel vaan Mestreech. De wandeling voert ons richting de prachtige plaatsen en pleinen van Maastricht. Daar worden we telkens verrast met een mooi verhaal of gedicht van bekende Maastrichtenaren als Jan Janssen (voormalig Oppertoeker), Jos van Herpen (Ziesjoem!), Eric Jaspers (alias Dieter Koblenz) en Gilbert Peters (Alde Caerte stadswandelingen)

Onderweg trekken we veel bekijks van de mensen op terrassen en pleinen. Het wordt hen al gauw duidelijk waar wij mee bezig zijn. We vragen aandacht voor hart- en vaatziekten door samen het leven te vieren!

Rond half acht arriveert de vrolijke stoet weer bij Bernaards waar ze onder muzikale klanken worden opgewacht met een hapje en een drankje.

De voorlopige opbrengst van dit benefietevenement wordt bekend gemaakt. Die is bestemd voor het onderzoek naar de vrouwelijke vorm van hartfalen in het Maastricht UMC+. Iedereen werkte belangeloos mee. Hoe mooi is dat na een tijd waarin artiesten en bedrijven het zo moeilijk hadden?!

De feestavond begint! Een prachtige line-up van bekende artiesten uit Maastricht en de regio treden aan. Er wordt gezongen, gedanst en gesjunkeld. Kortom; het leven wordt gevierd!

En stel je nu eens voor dat je dit mist….

We hebben het maximum aantal deelnemers voor de wandeling bereikt. Omdat er wel voldoende plaats is bij Dans- en partycentrum Bernaards hebben we besloten om losse tickets te verkopen voor de feestavond. Betaal € 12,50 aan de dagkassa, geniet van een fantastische avond met topartiesten uit Maastricht en de regio en steun het onderzoek naar de vrouwelijke vorm van hartfalen in het Maastricht UMC+!

 

Veer zien us op 18 juni! Frans Theunisz, Dyon de Vreede en Chris Bernaards

 

 

 

 

  

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
  Bekijk alle
10/06/2022 | 15:11

Nog kaarten beschikbaar voor feestavond € 12,50, wandeling volgeboekt!

Het is bijna zover....en wat kijken we er naar uit! Het wordt een spektakel om niet snel te vergeten. De wandeling is volgeboekt. Het goede nieuws is dat er nog wel mensen kunnen komen naar de feestavond. Hiervoor vragen we een bedrag van € 12,50. Niet veel geld als je naar het programma kijkt met topartiesten uit Maastricht en de regioN. En vergeet niet; zij treden geheel belangeloos op. Uw bijdrage gaat in zijn geheel naar het onderzoek naar de vrouwelijke vorm van hartfalen in het Maastricht UMC+. Dus....niet getreurd, u bent van harte welkom vanaf 20.00 uur bij Dans- en partycentrum Bernaards waar u aan de kassa alsnog uw donatie kunt doen om een ticket te krijgen. Veer zien us toch zeker?! 
21/06/2022
10:40

Anoniem

Bekijk alle

Health Foundation Limburg en Maastricht UMC+ hebben hun krachten gebundeld in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Onder de naam Hart en vaat onderzoekfonds Limburg zetten de twee organisaties zich in om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten en het belang van meer geld voor onderzoek.