De (Midzomer)Nach vaan 't Hart - zaterdag 17 juni 2023!

Zet je schrap want op zaterdagavond 17 juni vanaf 17.30 uur vindt de 2e editie van ‘de Nach vaan ’t Hart plaats in Maastricht. Met een sfeervolle wandeling door het centrum, waar we op diverse bijzondere plaatsen markante gastsprekers zullen ontmoeten, vragen we aandacht voor hart- en vaatziekten. Daarna vieren we het leven met weer een prachtige line-up van artiesten en DJ Nando en DJ Mathieu Mestreech bij Dans- en Partycentrum Bernaards.

Veer zien us op 17 juni! Frans Theunisz, Dyon de Vreede en Chris Bernaards

Koop je tickets

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

  View all
10/06/2022 | 15:11

Nog kaarten beschikbaar voor feestavond € 12,50, wandeling volgeboekt!

Het is bijna zover....en wat kijken we er naar uit! Het wordt een spektakel om niet snel te vergeten. De wandeling is volgeboekt. Het goede nieuws is dat er nog wel mensen kunnen komen naar de feestavond. Hiervoor vragen we een bedrag van € 12,50. Niet veel geld als je naar het programma kijkt met topartiesten uit Maastricht en de regioN. En vergeet niet; zij treden geheel belangeloos op. Uw bijdrage gaat in zijn geheel naar het onderzoek naar de vrouwelijke vorm van hartfalen in het Maastricht UMC+. Dus....niet getreurd, u bent van harte welkom vanaf 20.00 uur bij Dans- en partycentrum Bernaards waar u aan de kassa alsnog uw donatie kunt doen om een ticket te krijgen. Veer zien us toch zeker?! 
21/06/2022
10:40

Anonymous

View all

Health Foundation Limburg en Maastricht UMC+ hebben hun krachten gebundeld in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Onder de naam Hart en vaat onderzoekfonds Limburg zetten de twee organisaties zich in om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten en het belang van meer geld voor onderzoek.